top of page

Franchise opportunity for the development of EAST Asian Restaurant or create your own brand with our support

 

Franchise ευκαιρία για την ανάπτυξη του EAST Asian restaurant ή δημιούργησε το δικό σου brand με την υποστήριξη μας

 

 Διευθύνουμε επιχειρίσεις Ασιατικών εστιατορίων από το 1994 και εξειδικευόμαστε στην Κινέζικη, Ινδική, Tαιλανδέζικη και Ιαπωνική κουζίνα (Σούσι). Έχουμε προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στα Ασιατικά εστιατόρια Gold Temple στην Πέγεια και Red Ruby στην Αγία Νάπα.

Γιατί Ασιατική κουζίνα? Λόγω της ξεχωριστής κουζίνας και των εξωτικών γεύσεων, υπάρχουν πολλοί λάτρεις και γι αυτό τα περισσότερα Ασιατικά εστιατόρια άντεξαν στον χρόνο. Επίσης τα περισσότερα φαγητά είναι υγιεινά και προσφέρονται και για χορτοφάγους. Η ταυτότητα της Ασιατικής κουζίνας δίνει δυναμική στην επιχείρηση λόγω των αμέτρητων επιλογών από γλυκές, ξινές, αλμυρές ή καυτερές γεύσεις.

Στα Ασιατικά εστιατόρια υπάρχει μεγαλύτερο margin κερδοφορίας εν σχέση με άλλα εστιατόρια διότι το ρύζι, λαχανικά και ψωμί  πωλούνται ξεχωριστά και είναι φθηνότερο το προσωπικό από Ασία, με σταθερό χαμηλότερο κόστος εργατοωρών. Εκτιμάται ως πολύ καλός μισθός για τον εργαζόμενο γιατί έχει δωρεάν διαμονή και φαγητό. Επίσης το νόμισμα μας έχει μεγαλύτερη αξία στην χώρα του εργαζόμενου όπου υπάρχει χαμηλότερο κόστος ζωής.Επίσης είναι λύση στην εργοδότηση πεπειραμένου προσωπικού κουζίνας όπου υπάρχει μεγάλη έλλειψη στον τουριστικό τομέα. Στα υπέρ ότι τα εγχώρια λαχανικά και άλλες πρώτες ύλες προσφέρουν σημαντική πηγή σταθερής ποιότητας και κόστους.

Ο εμπλουτισμός του προιόντος ενος εστιατορίου με στοχευμένα τα best selling φαγητά  από διάφορες ασιατικές κουζίνες βοηθάει την επιχείρηση να προσελκύσει νέους πελάτες.

Έχουμε την πείρα και τεχνογνωσία, ώστε να προσφέρουμε το επιχειριματικό πλάνο για να επιτευχθεί με επιτυχία το concept  όπως πιο κάτω:

                    

1• Consulting to apply for Asian Chefs' work permits/Συμβουλευτική βοήθεια για αίτηση αδειών εργασίας για Ασιάτες Μάγειρες

2• Supply Experienced and Professional Asian chefs /Παροχή Πεπειραμένων και Επαγγελματιών Ασιατών Μαγείρων                                                                                                                               

3• Guidance to purchase Professional Asian kitchen equipment / Kαθοδήγηση για αγορά Επαγγελματικού εξοπλισμού Ασιατικής κουζίνας

4• Initial 2 week staff training program and operational support once a week for 6 months/Αρχικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού θα είναι 2 εβδομάδες και θα συνεχιστεί  η υποστήριξη προσωπικού μια φορά την εβδομάδα για τους επόμενους 6 μήνες.

5• Menu design and development/Σχεδιασμός μενού και ανάπτυξη

6• Cost reduction/Μείωση κόστων

7• Food & Beverage software /Λογισμικό πρόγραμμα φαγητών και ποτών

Franchise or Investment Terms / Όροι Franchise ή επένδυσης

 • Επιλογή Α για Ασιατικό Eστιατόριο με τουλάχιστον 80 καθίσματα και ελάχιστος χώρος 300  τετραγωνικά μέτρα To Franchise κόστος είναι 60,000 ευρώ χωρίς τις παροχές των παραγράφων 5 και 6. Δεν θα πληρώνονται δικαιώματα royalties από τον κύκλο εργασιών. Το αρχικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού θα είναι 4 εβδομάδες και θα συνεχιστεί  η υποστήριξη προσωπικού μια φορά την εβδομάδα για 6 μήνες

 

• Επιλογή Β για Ασιατικό Take Away και Delivery Κατάστημα με ελάχιστο χώρο 80 τετραγωνικών μέτρων. Το Franchise κόστος είναι 30,000 χωρίς τις παροχές των παραγράφων 5 και 6. Δεν θα πληρώνονται δικαιώματα royalties από τον κύκλο εργασιών. Το αρχικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού θα είναι 2 εβδομάδες και θα συνεχιστεί  η υποστήριξη προσωπικού μια φορά την εβδομάδα για 6 μήνες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο email eastnicosia@gmail.com 

bottom of page